Podijeli objavu

Danas postoji nekoliko tribute bendova legendarne Ekatarine Velike, benda koji je obilježio ex-yu rock scenu, a i dan danas utječe na novi zvuk koji se stvara.

Među silnim tribute bendovima, jedan se posebno ističe – Deca iz vode. U trenutnoj postavi nastupaju od 2016 godine, a održali su hrpu koncerata. Jedna od tradicija su i koncerti u studenom, kada se obilježava rođendana ‘dečaka iz vode’, Milana Mladenovića.

Nakon održanih koncerata ove godine u Beogradu i Skoplju, dolaze u zagrebački Boogaloo s posebnim gostom – Srđanom Žikom Todorovićem. Za one koji možda ne znaju o kome je riječ, radi se o originalnom bubnjaru EKV-a, koji je bio u bendu od 1987 do 1989, kada su izašli njihova dva albuma: ‘Ljubav’ i ‘Samo par godina za nas’, za koje mnogi smatraju da su najbolje iz velikog opusa ovog benda.

Osim samog koncerta, očekuje nas i projekcija filma ‘Dečak iz vode’ te after party na kojem će se puštati najveći od ex-yu hitova, a među njima naravno i EKV.
Ulaznice su u prodaji sustava Entrio i Eventim te u Rockmarku, Dirty Old Shop-u, Boogaloo-u, Klotu i Route-u po cijeni od 70 kn, a na dan nastupa će biti 80 kn.