Podijeli objavu

On živi ‘sto na sat’, voli brze automobile, adrenalin, opasnost i nadasve požudu, a noć je njegovo vrijeme za lov.

U jednoj takvoj avanturi upoznao je djevojku svojih snova, koja je tajnovita, atraktivna, ali prije svega opasna.

Jedan od najtraženijih regionalnih kantautora i glazbenika, Ivan Zak, na gore je spomenuti način opisao svoju ulogu u novom ljetnom megahitu ‘Opasna’, čija nas premijera očekuje u narednim danima.

Noćni provod i kemija koja se rađa između poželjne djevojke i muškarca, koji inače živi malo ‘uvrnutim’ životom i zamijenio je dan za noć, tek je mali dio onoga o čemu pjesma govori.  Svi jako dobro znamo da je noću sve ljepše, poželjnije, a adrenalin puno jači.

‘Light motiv cijele pjesme je adrenalin, opasnost, požuda, a pjesma je takva da zove na izlazak i druženje s ‘opasnom’ djevojkom. Istodobno i spot koji snimamo morao je dočarati takvu atmosferu noći. Flert, uzbuđenje, adrenalin, proizlaze iz situacije kad ti se netko opasno sviđa i kad želiš s tom osobom tu opasnost i podijeliti. Uz zgodne djevojke i stil života koji obiluje noćnim provodom, redovito se pojavljuju i muškarci u dobrim automobilima, a u mom slučaju, izbor je ovaj put pao na Ferrari.’, rekao je Ivan.

Poznato je kako u Ivanovim spotovima nikada ne nedostaje seksipilnih djevojka, a tako je bilo i ovoga puta.

Tko je, i kako izgleda ‘Opasna’ djevojka Ivana Zaka, otkrivamo uskoro, a do tada uživajte u ekskluzivnim fotografijama sa snimanja spota, koje potpisuje Nenad Bravar.

Ovom pjesmom Ivan nam ponovno otkriva da voli koketirati sa raznim žanrovima i stilovima, a za istu kaže kako je iskorak u nešto neočekivano u glazbenom izričaju, ‘Želio sam promijeniti, iznenaditi i isprobati nešto sasvim drugačije od onog što inače stvaram. U ovoj pjesmi ugostio sam i jednog mladog talentiranog repera i plesača. Atmosfera pjesme, ritam, novi elementi, sve će nadam se doprinijeti da pjesma munjevitom brzinom zavlada glazbenim eterom i da postane ljetni megahit’.

Za sam kraj Ivan otkriva kako mu je ljetni koncertni raspored prepun, a osim toga posvetio se i završnim radovima u studiju kao i radu na novim materijalima, pa će vriijeme za klasični odmor pričekati do prvih jesnskih dana.

Foto: Nenad Bravar