Ekskluzivna luksuzna izdanja po neluksuznim božićnim cijenama

by pro 20, 2017Domaća glazba, Strana glazba, Vijesti

Dallas u suradnji s prijateljima iz Rockmarka u petak, 22.12., organizira rasprodaju domaćih i stranih luksuznih izdanja po neluksuznim cijenama!

Navratite do Rockmarka, posjetite Dallasov Pop Up Shop i izaberite između niza atraktivnih domaćih i stranih cd boxova, LP-a, knjiga…

U velikoj ponudi naći će se izdanja svjetskih i domaćih imena kao što su White Stripes, Beach Boys, Beastie Boys, Moby, Morrissey, Depeche Mode, Smashing Pumpkins, Kraftwerk, Blur, Goldfrapp, Psihomodo Pop, Jinx, Let3, Neno Belan (limited red vinyl LP Rijeka snova!) i drugi.

Za svakoga tko više voli uzeti dobro štivo u ruke, u Rockmarku su po super povoljnim blagdanskim cijenama u prodaji naša izdanja The Clash (velika ‘pink’ monografija), Nick Cave (Kicking Against The Pricks), Red Hot Chilly Peppers (Fornikacija), The Doors (Ray Manzarek, autobigrafija) ili ‘Mjesto u mećavi’ Aleksandra Žikića (Priča o Milanu Mladenoviću)…. Ostala izdanja otkrijte sami u Berislavićevoj 13!

Također, u svoju blagdansku glazbenu košaricu možete ubaciti odlična ovogodišnja domaća izdanja Dallasa kao što su albumi Psihomodo Popa, Jinxa, Vatre, Pavela, Nene Belana & Fiumensa, koja će u petak biti u prodaji po akcijskim cijenama!

Ali to nije sve! Tijekom 2018. Dallas i Mars koncerti organiziraju cijeli niz koncerata za koje ulaznice već možete kupiti u Rockmarku. A da vaš dar još više razveseli primatelja (ili vas same), pripremili smo i dodatnu blagdansku akciju za sve koji u petak dođu u Rockmark – poručuju organizatori.
Uz kupljenu jednu ili više ulaznica za bilo koji od naših koncerata (po važećim cijenama) plus bilo koje od izdanja s rasprodaje, imate extra 10% popusta na ukupnu kupnju izdanja sa rasprodaje.

Prebacite se u easy mode i neka vas ponese naša glazbena čarolija!

Vidimo se u petak (22.12.) u Rockmarku (Berislavićeva 13).