Podijeli objavu

Danas je u Šibeniku izgorio Hangar. Prostor u kojem su se održavali koncerti, a ekipa iz Kulturaljke koja je u tom prostoru ugostila brojne izvođače poput Jinxa, Kriesa ili Repetitora, objavom na svom Facebook profilu oprostila se od svog omiljenog prostora:

Hangar je od 2014. bio naše mjesto za koncertna finala Kulturaljke. U Hangaru su nastupali MORT, Pipsi, Brkovi, Marco Basler, Paško B., Psihomodo Pop, Kawasaki 3P, Straight Mickey and The Boyz, Mrtvo Hitovlje, Sensi, Drug Podrug, Repetitor, Zabranjeno Pušenje, Magul, Hladno Pivo, The Strings, Spectrum, Fantom Slobode, Jinx, Kries, Kandžija i Gole Žene, Rhea, Škalja i Sokol…

Hangar smo od napuštene derutne rupe, uz masu truda rada i zalaganja, doveli do idealnog koncertnog prostora. Čuvali smo ga 5 godina kao bebu da ga nitko ne dira i ne uništava. Danas je zapaljen, više ga nema. Tražimo alternativnu lokaciju za Kulturaljka 2019. koncert.

A sve je bilo dobro dok je RnR bio u hangaru …

Hangar je 5 godina bio dom koncertnog dijela Kulturaljke. Najveće rock fešte u Šibeniku i početka bogate glazbene sezone u gradu. Puno smo u njega uložili a on nam je još više toga vratio. Ostat će nam u predivnom sjećanju na divne šibenske glazbene dane – napisali su na svom Facebook profilu.

Hangar je 5 godina bio dom koncertnog dijela Kulturaljke. Najveće rock fešte u Šibeniku i početka bogate glazbene sezone…

Objavljuje KulturaljkaČetvrtak, 10. siječnja 2019.