Podijeli objavu

Voliš glazbu, koncerte, festivale i zanima te što se sve zbiva ‘iza zavjese’? Već imaš volontersko iskustvo i želiš pojačati svoje organizacijske sposobnosti ili jednostavno sudjelovati u realizaciji nekog programa?

Ako ti sve ovo zvuči zanimljivo, svakako nastavi čitati dalje jer Let’s Talk About Music je doslovno to edukacija i praksa Let’s Talk About Music novi je edukativno-koncertni program Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi ima za cilj potaknuti i privući na veći angažman zainteresirane u glazbenoj kulturi.

Kroz četiri edukativna modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i tehničke produkcije. Svaki je modul zamišljen kao interaktivno učenje, koje će voditi gosti predavači iz nabrojanih područja.

Novi ljudi, nove mogućnosti.
Osim edukativnog dijela sve polaznike (ali i šire) očekuju i probrani koncertni nastupi novih snaga koji će tako i sami aktivno postati sudionici cjelokupnog programa.

Termini održavanja Let’s Talk About Music su od ožujka do srpnja, na različitim lokacijama, ovisno o modulima i koncertnim nastupima.

Individualan pristup je bitan te je zbog toga radionica limitirana na samo 5 polaznika i naravno, besplatna je.

Prijave se zaprimaju putem linka do subote, 2.2.,a odabir polaznika objavljujemo u ponedjeljak 4. veljače.

Sretno svima 🙂

Program je sufinanciran od strane Grada Rijeke, odjela za kulturu.