Edo Maajka u hippy izdanju najavio pjesmu i videospot “Od Sutra”

by srp 24, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Edo Maajka ove godine ne miruje, okupio je novi bend, priprema album, nastupa širom regije a upravo je snimio i novi spot!

Nakon nedavno predstavljenih pjesama “Ne mogu disat” te “Dolazim i odlazim”, Edo Maajka predstavlja pjesmu “Od sutra”, koja se bavi vrlo raširenom temom – odgađanja.

Posebnu zanimljivost u spotu čine učiteljice iz OmYoga Zagreb, kojima se Edo pridružio u vježbanju, a kako se Edo Maajka uklopio u svijet joge saznajte u novom spotu.

“Pjesma govori o odgađanju života, o onoj legendarnoj rečenici od sutra ili sutra ćemo…Toga sam se i nagovorio i naslušao. Eliminirao sam tu rečenicu iz onih najbitnijih sfera života. Zapravo, trudim se eliminirati jer se to odgađanje lako vrati u vokabular i svakodnevicu. Pjesmu sam radio od refrena na probama. Mario Rasić je na text uletio s ovom zaigranom bass linijom i pjesma je završena na samo jednoj probi, a snimili smo je u studiju par dana nakon toga.”

“Snimanje ovog video spota meni je osobno najzahtjevnije snimanje do sada, trajalo je puna dva dana u šumi pored Zagreba. Većinu vremena proveo sam svezanih ruku ili nogu, a često i ruku i nogu konopom, majstorskim čvorovima Velimira Grgića. Stoga, sada imam i polukaskaderskih iskustava. S ekipom Pulsar Produkcije napravio sam nekoliko posljednjih videa i mislim da je ovo najbolji video i scenarij koji smo uspjeli do sada snimiti” – izjavio je Edo Maajka.

Za pjesmu su, uz Edu Maajku, zaduženi članovi njegovog benda, Mario Rašić, Yogi Lonich, Toni Starešinić i Mirsad Dalipi.
Za video spot se pobrinula Pulsar Produkcija, uz podrsku Honor Hrvatska. Za mix i mastering pjesme bio je zadužen Miro Vidović a za snimanje i editing Filip Vidović.
S velikim entuzijazmom nastaju nove pjesme koje će se naći na novom albumu pa se tako pjesmama No Pasaran, Ne mogu disati, Dolazim i Odlazim sada pridružila i četvrta “Od Sutra”.

Novi album na iščekivanje publike očekuje na jesen, a do tada pratite Edu Maajaku uživo na koncertima:

28.7. Tuzla
29.7. Grafiti na gradele – Brač (Edo Maajka i DJ)
11.8. Zadar
17.8. Nova Gradiška