Podijeli objavu

zagrebačkom Vintage Industrial baru u srijedu, 19. rujna s početkom u 18 sati, Edo Maajka predstavit će medijima, fanovima i prijateljima svoj novi album “Put u plus” te posebno, njegovo dugosvirajuće, vinilno izdanje. Glazbeno druženje u Vintage-u zagrijavanje je i za veliki koncert Ede Maajke koji će se održati 16.11. u zagrebačkom Domu sporova.

Edo Maajka, zajedno s bendom, garantira odličnu svirku i druženje nakon nje: „Jako sam sretan i jedva čekam nastupiti sljedeću srijedu pred zagrebačkom publikom, odsvirat ćemo šest pjesama za ekipu, mislim da je to najbolji način da promoviramo novo izdanje albuma na vinilu i najavimo koncert za kojeg se pripremamo već neko vrijeme. Ljudi, vidimo se!!”

Foto: promo

Zbog tehničkih razloga koncert Ede Maajke, zakazan za 9.11., održat će se u novom terminu – tjedan dana kasnije 16.11. Lokacija je ista – Dom sportova.

Ulaznice za koncert po cijeni od 85 kuna do 9. listopada mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima, Rockmarku, Dirty Old Shopu, Dallas Recordsu i Dallas Music Shopu Rijeka. Za sve one koji su već kupili ulaznicu, ona vrijedi i za novi termin, a svi oni kojima novi termin ne odgovara, mogu istu vratiti do 1. listopada na istim mjestima gdje su kupili kartu.