Podijeli objavu

Od petka 11.10. remasterirano , dvostruko LP izdanje „Slušaj mater“ je u službenoj prodaji! Tom prilikom, Edo Maajka potpisivao je vinil i s najvjernijim fanovima družio se u Rockmarku.

Foto: Vedran Metelko

Nakon 17 godina od najuspješnijeg albuma Ede Maajke “Slušaj mater” kojim je 2003. godine osvojio nagradu Porin za najboljeg novog izvođača, pod okriljem Menarta predstavljeno je dvostruko LP izdanje s remasteriranim pjesmama. 21 track koliko ih je bilo na originalnom CD-u sada se nalaze na dvije 180-gramske ploče.

„Potresan album svojom lirskom i glazbenom strukturom i danas je među najboljim što smo čuli od rapa i hip-hopa, a kasnijom karijerom Edo Maajka potvrdio je sve “točne navode” s početka karijere. Reizdanje albuma “Slušaj mater” na dva 180-gramska vinila stoga je podsjetnik na početak čovjeka koji je i danas među najboljima… Osnovna prednost i pogonsko gorivo vrhunskog albuma „Slušaj mater” bili su strast, emocije i miris stvarnog života. Naime, dok se za neke autore sve više može reći da izmišljaju toplu vodu i povećalom traže važne teme, Edo samo nefrizirano isporučuje priče o potresnoj bosanskoj ratnoj stvarnosti…“ – samo je kratak dio recenzije Hrvoje Horvata.

Foto: Vedran Metelko

Svoj primjerak dvostrukog vinila „Slušaj mater“ po cijeni od 179 kuna možete kupiti u Menart Multimedijalnoj knjižari u Avenu mallu ili online putem Menartovog web shopa.