Podijeli objavu

Kada te obožavatelji godinama podržavaju u glazbenom radu, istodobno si u vrhu scene, a za koncerte se uvijek traži ulaznica više, sve što možeš reći je, kako živiš, kao u snu.

Upravo to, napravio je glazbenik i čovjek, koji uvijek ističe ljubav kao svoj pokretač i životni moto, Toni Cetinski, otkrivši naziv nove pjesme ‘Kao u snu’.

‘Snovi postoje da bi se sanjali, no nisu svi snovi lijepi. Ova je pjesma ipak jedan od mojih lijepših snova. Zato će se po njoj i album zvati ‘Kao u snu’. Nemojte nikada prestati sanjati o boljem sutra, nikada ne odustajte od svojih snova o ljubavi i životu, a ja vam želim da vam se ispune najbolji snovi, baš kao što su se ispunili i meni.’, poručio je Toni, najavljujući novi singl kojeg možete slušati od ponedjeljka 05.02..

Glazbu i tekst pjesme ‘Kao u snu’ potpisuje Amil Lojo, aranžman je zajedničko djelo Marka Vojvodića i Igora Ivanovića, dok je glazbeni producent sam Toni Cetinski.

Posljednji singlovi ‘Laku noć’ i ‘Nemam sreće s tobom‘, nalaze se među najemitiranijim pjesmama, a Toni prema ocijenama struke i fanova, nikada nije izgledao motiviranije, svježije, energičnije, dok su nastupi pravi glazbeni doživljaj.

Uz novu pjesmu, Toni je najavio još jednu glazbenu poslasticu, veliki koncert 26.04. u beogradskom Sava centru. Nakon tri godine i tadašnja dva rasprodana nastupa u Kombank Areni, kojim je obilježio 25 godina glazbenog rada, ne sumnjamo kako će prepuni Sava centra s oduševljenjen dočekati novi koncert glazbenog velemajstora.

Ulaznice za koncert već su u prodaji a možete ih nabaviti putem sustava eventim.rs.

Do tada uživajte u novoj pjesmi Tonija Cetinskog ‘Kao u snu’ koju u radijskom eteru možete slušati od ponedjeljka 05.02., kao i prvom od niza koncerata koji vas očekuju,

13.02. Hrvatska, Samobor, Trg kralja Tomislava 5 (Samoborski Fašnik)

16.03. Švedska, Malmö, Moriska Paviljongen

17.03. Švedska, Göteborg, Trädgår’n