Podijeli objavu

Tradicionalni veliki uskrsni koncert u primoštenskoj diskoteci ove godine donosi nastup dva benda koje povezuje „vatrena“ show zabava. Popularni rock bend Vatra uživo će svirati svoje najveće hitove, a uz njih dolaze i Vatrogasci, dugogodišnji zafrkanti koji na svojstven način obrađuju i parodiraju popularne hrvatske hitove.

Poznati vinkovački rockeri iz Vatre dolaze na valu niza hitova koje su izbacili u zadnje 4 godine, počevši s „Tangom“ iz 2014. Nova pjesma „Nama se nikud ne žuri“ koju izvode u suradnji s Massimom u samo tjedan dana od izlaska popela se na sam vrh HR Top 40 ljestvice. Njihova žestoka i beskompromisna rock svirka oduševit će sve posjetitelje željne kvalitetne glazbe.

Nakon Vatre na binu se penju Vatrogasci koji će ovaj koncert odvest u nekom drugom, ludom smjeru. Showmani sa stažom od preko 25 godina na sceni, poznati po svojim prepoznatljivi obradama hit pjesama raznolikih žanrova i pretvaranju isti u narodnjačku glazbu. Prati ih glas da nema koncerta na kojem ne naprave totalnu ludnicu na bini i u publici, a u Auroru dolaze nakon rasprodane svirke u zagrebačkom klubu Boogaloo gdje ih je slušalo preko 1200 ljudi.

Ulaznice za ovu dvostruku „vatrenu“ zabavu po pretprodanoj cijeni od 60 kuna mogu se kupiti na Adriaticket prodajnim mjestima ili online na Adriaticket. Koncert je na rasporedu 1. travnja, nedjelja, od 22 sata.

Vidimo se na velikom uskrsnom koncertu u najboljoj diskoteci na Jadranu – Aurora klubu!