Podijeli objavu

Pripremite se za uzbudljivu večer, dvostruki koncert na jednom mjestu. Na Valentinovo, 14. veljače, Lisinski će ljubavlju ispuniti dva benda – Pavel i Detour. Najavljujemo pravu koncertnu poslasticu na kojoj će predvodnici domaćega popa udružiti snage i na pozornici hrvatskoga hrama glazbe naizmjence izvoditi koloplet svojih najuspješnijih songova. U skladu s prigodom, bit će to The best of večer s posebno odabranim repertoarom, ali i gostujućim glazbenicima.

Prepustite se ljubavi, prepustite se Pavelu i Detouru. 

Detour je danas prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, suvremenog, elektroakustičkog pop-zvuka, bržeg i plesnijeg ritma, obogaćenog povremeno drum’n’bassom i ponekom country notom. Treći studijski album A što ak’ ja… pokazao se prijelomnim u njihovu djelovanju, katapultirajući ih u status velike glazbene pop-atrakcije u regiji. Album s hit singlovima Srce veliko, Snijeg, Daleko i Plešem sama, osigurao je Detouru visoka mjesta u većini godišnjih izbora te Porina za najbolji pop-album u 2014. godini. Početkom 2016. godine frontmen grupe Nenad Borgudan potpisuje možda najuspješniji uradak u svojem autorskom djelovanju, pjesmu Zaljubila sam se, koja im je 2017. donijela još jednog Porina, i to u kategorijama Pjesma godine i Najbolja izvedba grupe s vokalom.

Ništa manje uspješan Pavel, predvođen autorom Aljošem Šerićem, već deset godina svojim pjesmama pretežito akustičnog pop-izričaja uljepšava eter domaćih radiopostaja. Njihove su pjesme među najemitiranijim pjesama prema godišnjim službenim listama. Posebno se to odnosi na Poslije nas i Čuvaj me, za koju su osvojili Porina za Aranžman godine. Svakim albumom dobivaju izvrsne kritike, kao i brojne nominacije za prestižne kategorije diskografske nagrade Porin (Pjesma godine i Album godine). Ako se pita publika, pjesma Zbog tebe do danas je sigurno jedan od njihovih najvećih hitova, a publika u Lisinskom imat će priliku uvjeriti se i zašto.

Jedan osjećaj, dva doživljaja – provedite Valentinovo u Lisinskom!