Dvije spektakularne večeri Tonyja Cetinskog u Šibeniku, uz posebno priznanje za 30 godina karijere!

by srp 22, 2019Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Bolji početak vikenda nismo mogli ni zamisliti, a kamoli poželjeti.

Predivan ambijent šibenske tvrđave Sv. Mihovila, ugostio je jednog od najuspješnijih i najnagrađivanijih regionalnih pjevača, Tonyja Cetinskog.

Koncertna turneja #samoljubav, dobila je spektakularan nastavak sa dva, odavno rasprodana koncerta u Šibeniku, a obje večeri, nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Tony Cetinski i publika, svaku večer puna tri sata disali su kao jedno, a bend i gudački orkestar Vortex Strings, svojim izvedbama, sve su podignuli na do sada neviđenu glazbenu ‘stepenicu’.

Foto: Martina Japundžić

Da sve ove godine Tony živi cijelim srcem za glazbu, bezbroj puta je pokazao, a brojne nagrade, rasprodani koncerti, hitovi koji tjednima ne silaze sa vrhova top lista, još su samo jedna velika potvrda.

Ispred Hrvatske diskografske udruge, direktorica Maja Vidmar Klarić, Tonyju je uručila priznanje za 30 godina iznimno uspješne karijere.

Oduševljenje, ali i radost zbog spomenutog priznanja, Tony nije skrivao, a publika je sve to ispratila jednim velikim, gromoglasnim pljeskom.

Foto: Martina Japundžić

Oba koncerta nisu prošla bez gostiju, pa su se tako Tonyju, koji tijekom cijele karijere nesebično podržava mlade, na pozornici tvrđave, pridružile jake snage novog glazbenog vala, Marko Kutlić i Jure Brkljača.

Foto: Martina Japundžić

Spomenuti dvojac, česti su gosti na Tonyjevim koncertima, a sudeći po njihovim nastupima i reakcijama publike, ovaj vikend itekako će se pamtiti!

Zaista je teško riječima opisati atmosferu, koja je vladala na koncertima, kao i odlično raspoloženje i energiju između Tonyja i publike.

Ovo je još jedan pokazatelj, da turneja #samoljubav u potpunosti ruši sve rekorde.