Dvije godine nakon objave albuma, Dornik predstavlja singl „God Knows“!

by ruj 7, 2017Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Electronic-soul multiinstrumentalist, pjevač, tekstopisac i producent Dornik široj publici se predstavio istoimenim debi-albumom 2015. godine, kao jedan od najbrže rastućih R&B glazbenika. Sada, dvije godine nakon objave debitantskog izdanja predstavlja singl „God Knows“, za koji je dostupan i prateći videospot.

Dornik je počeo svirati bubnjeve i baviti se produkcijom za vrijeme boravka u Londonu. Tamo je osnovao i bend u kojem je svirao s basistom Roccom Palladinom, s kojim je kasnije bio dio pratećeg benda Jessie Ware, no ne zadugo. Ubrzo nakon što je čula njegove autorske snimke, na inicijativu Jessie Ware, Dornik je imao prilike predstaviti svoj talent ljudima iz njene diskografske kuće, a kasnije i publici.

Bilo je zabavno snimati „God Knows“. Producent Jungle, čiji sam veliki fan, došao je u studio i odmah smo kliknuli. Pjesma je veoma neodređena i namjerno ne postoji nikakva preciznija struktura. Cilj je da svatko doživi pjesmu kako želi i osjeća.Dornik o novom singlu za koji kaže da zapravo predstavlja ljubavno pismo djevojci u koju je iskreno zaljubljen.

Singl „God Knows“ hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa