Dva velika romantika hrvatske estrade, Luka Basi i Marko Škugor, s duetom dolaze na CMC festival

Podijeli objavu

Luka Basi i Marko Škugor mladi su i beskrajno talentirani pjevači koji su svojim pjesmama, vokalnim sposobnostima, ali i nepretencioznim šarmom zaslužili poštovanje brojne publike.

Njihovi spotovi broje milijunske preglede, održali su mnoge koncerte za koje se traži karta više i iako bi mogli, svaki iz svog pobjedničkog kuta na onoga drugoga gledati kao na konkurenciju, odlučili su udružiti svoje glazbene talente i snimiti duet. I to kakav! “Ružo bila” prava je mediteranska oda ljubavi i posveta ženama koje su inspiracija za sve najbolje što muškarac može dati od sebe kad upozna onu pravu. Pjesnik među tekstopiscima Nenad Ninčević predivnim je stihovima taknuo dušu Raaya koji ih je uglazbio, a ekipa Raay Musica (Raay i Krešimir Tomec) zaslužna je za aranžman i produkciju.

“Imam jako dobar osjećaj u vezi ove pjesme jer se između mene i Luke dogodila pozitivna prijateljska energija koja je rezultirala suradnjom i to sasvim spontano. Nadam se da će ju naša publika zavoljeti i vjerujem da će postati jedna od najtraženijih pjesama na koncertima”, izjavio je miljenik publike Marko Škugor koji je ove godine rasprodao dva koncerta u Lisinskom.

Čini se da je sudbina htjela da se ova dvojica, po mnogočemu posebnih pjevača, upoznaju i to ni više ni manje nego – na vjenčanju. Naime, krajem prošle godine Luku je jedan mladoženja pozvao da, kao iznenađenje budućoj supruzi otpjeva svoj hit “U bijelom”, dok je mladenkin poklon budućem suprugu bila Markova live izvedba hita “Samo s tobom sam upoznao ljubav”. U druženju koje je tada uslijedilo i Marko i Luka su shvatili da su po pitanju glazbe vrlo slični te je ideja za duet došla prirodno i nenametljivo, baš kao što često i nastaju najdugotrajnije pjesme. Videospot za pjesmu “Ružo bila” sniman je u Istri, u prekrasnom Medulinu u produkciji Neo Visuals.