Dva i pol sata čiste ljubavi, plesa i pjevanja – Tony nas je jednostavno oduševio

by kol 26, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Sretnici su oni koji su bili večeras dio rasprodanog koncerta Tonyja Cetinskog na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Već na drugoj pjesmi, na što je Tony u šali rekao “dugo vam je trebalo”, posjetitelji su se digli na noge i pjevali najdraže pjesme, što nove što stare provjerene hitove.

Jedan od najnagrađivanijih glazbenika, Tony Cetinski, sasvim novu priču napisao je večeras na atraktivnoj pozornici tvrđave sv. Mihovila gdje je predstavio svoj novi acoustic/electric zvuk!

“Neka mi oproste moji u Istri, amfiteatar u Puli je isto nešto posebno i veće, ali ovo je intimnije. Sa ovakvom publikom mogao sam na kraju pjevati što sam htio. Ja se samo mogu zahvaliti publici” – kazao je Tony nakon koncerta.
Poslušajte što nam je sve rekao:

Prije samog koncerta svoj prvi nastup pred brojnom publikom održali su Eric Vidović i Sara Andrić, natjecatelji glazbenog showa “Zvijezde”.

Redali su se tako “Krik”, “Totalno sam lud”, “Kad žena zavoli”, “Ja sam zaljubljen”, “Morski vuk”, “Lagala nas mala”, “Tvoje tijelo”, “23. prosinac” koju je posvetio svima onima koji nisu više među nama, i mnoge druge.

Tonyju, a i nama je žao što nisu bila dva koncerta, no vjerujemo da su to nekakvi planovi za iduću godinu, jer ipak riječ je o višestrukom dobitniku Porina, pobjedniku brojnih domaćih i regionalnih festivala, sudioniku Eurosonga, glazbeniku s brojnim nagradama struke i publike te jednim od najemitiranijih izvođača u regiji.

Dio atmosfere pogledajte i u našoj fotogaleriji: