Podijeli objavu

Najpoznatija open-air diskoteka na Jadranu, primoštenska Aurora, ovaj vikend nudi duplu dozu uživancije i bogati zabavno-glazbeni program.

U petak, 27. travnja, obilježava se službena godišnjica od velikih 27 godina rada tog kultnog kluba, a na rasporedu je warm up party trogirskog tehno festivala Moondance. Glavno ime je berlinski majstor za deckovima Oliver Deutschmann, a nastupit će i domaće snage Edy C, Santiago Batacosta te alter ego Pere HullHousea – Skeptik.

Oliver Deutschmann kojemu mnogi tepaju da je dijete Berghaina, jedan je od najplodnijih berlinskih techno artista koji svojim energičnim setovima ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Dugogodišnji rezident Berghaina izdaje za neke od najcjenjenijih etiketa plesne elektronike, od kultne Soma Records, preko Slim Audio, Mobilee pa do mega poznate Dixonove Innervisions etikete.

Još jedan tehno party u klupskoj predstojnici elektronske glazbe sigurno je pred nama, a ulaznice po cijeni od 70 kuna mogu se nabaviti u sustavu Adriaticket (prodajna mjesta i online).

Subota, donosi nešto sasvim drugačije u klub s pogledom na primoštenski biser. Trenutno najpopularniji hrvatski stand up komičar Ivan Šarić uživo će predstaviti svoj stand up show s kojim se proslavio po cijeloj Hrvatskoj i Europi.

Ivan izvodi samostane autorske predstave u trajanju od sat i pol do dva sata. Ne koristi nikakve vanjske scenske ili audio efekte – na sceni su samo on i mikrofon. Tako je 2016. godine proslavio svojih 10 godina karijere, rasprodajući veliku dvoranu Lisinski . I to dva puta. Tada ga je u ta dva dana gledalo 3500 ljudi.

Šarić se na binu penje već u 21 sat, a ulaznice po cijeni od 60 kuna potražite u Adriaticket prodajnim mjestima ili web stranici.