Duet koji je digao prašinu i lavinu komentara!

Grupa Best i Krešo Bengalka – „Kilometri“

Podijeli objavu

Kada je prije nekoliko dana pušten teaser za pjesmu „Kilometri“, po prvim se reakcijama moglo vidjeti da će ova pjesma ostati zapažena!

Dogodilo se to jer su dečki iz grupe Best uspjeli spojiti nespojivo – snimili su duet sa splitskim reperom tvrdog đira, Krešom Bengalkom, a pjesma je već u prvim satima od puštanja pokupila lavinu komentara.

Odmah se može vidjeti da je ova pjesma veliki zaokret u zvuku i žanru kako za grupu Best, tako i za Krešu Bengalku čiji mnogobrojni fanovi nisu navikli na njegove ovakve glazbene izlete, a sudeći po komentarima na njegovom Facebooku i na YouTubeu, čini se da ga ni ne odobravaju.

Foto: Antonijo Ćatipović

Krešo je, naime, splitski reper koji je stekao dosta veliki uspjeh na društvenim mrežama, a njegovi koncerti su uvijek rasprodani. “Odlučili smo se na ovaj glazbeni izlet jer je pjesma zahtijevala rap dio, a gdje ćeš bolje od Kreše i još je iz našeg grada. Pjesma je reggaeton ritma i idealna za ljeto, stoga smo je odlučili izbaciti upravo sada. ” – rekli su dečki iz Besta

Spot i ovaj put potpisuje PILOTstudio, a autori su ostali isti Buljan-Ninčević.

„Ovim putem se moramo zahvaliti plesnom klubu “SPALATINE” koje su pripremile zahtjevnu koreografiju koju su izvele u bazenu i bile mokre od glave do pete. Također se zahvaljujemo svim curama koje su odvojile svoje slobodno vrijeme i došle na snimanje i uljepšale ovaj spot, kao i našim prijateljima na ustupljenim vozilima.“ – zaključili su iz Besta