Podijeli objavu

Dua Lipa predstavlja najnoviji singl “Don’t Start Now” kojim otvara novo poglavlje u svojoj karijeri. “U novu eru s novim zvukom!” poručila je slavna pjevačica.

Poslušajte himnu pozitive i božanstveni disko broj nabijen adrenalinom s kojim nas nastoji sve rasplesati. “Odlučila sam pustiti ovu pjesmu prvu kako bih zatvorila jedno poglavlje u svom životu i otvorila drugo” poručila je Dua Lipa te nadodala kako pjesma govori o nastavljanju dalje i nedopuštanju da ti itko stane na put do tog cilja.”

Usput pogledajte i fantastičan pripadajući video spot na YouTubeu koji je u svega nekoliko dana dosegao preko 12 milijuna pregleda. Spot je snimljen u režiji redatelja Nabila koji je prethodno radio s imenima kao što su Kanye West, The Weeknd, James Blake i Bon Iver.

Dua Lipa je prošlu noć ujedno i nastupila na ovogodišnjoj dodjeli MTV Europe Music Awards i tako uživo predstavila novi singl “Don’t Start Now”. Slavnu pjevačicu i njezine plesačice dočekala je gromoglasna potpora iz publike i izvrsne reakcije na samu izvedbu s kojom je ponovno dokazala da je jedno od najuzbudljivijih imena na svjetskoj glazbenoj sceni.

Iza sebe ima dvije Grammy nagrade i tri Brit nagrade, debi album joj je prodan u 4 milijuna prodanih primjeraka te je ostvarila brojku od 40 milijuna prodanih singlova. Najmlađe je ime u svijetu glazbe koje je postiglo milijardu pregleda na YouTubeu te službeno ima i najstreamaniji album kada je riječ o ženskim izvođačima na Spotifyju.

Dua Lipu pratite na njezinoj službenoj stranici, Instagramu, Twitteru i Facebooku. Novi singl ” Don’t Start Now” slušajte na Deezeru