Podijeli objavu

Dođi na zagrebačku špicu i popij kavicu s Jolom u subotu 29. rujna u Caffe Baru & Music Shopu Nova ploča u Bogovićevoj ulici.

Ako ste ikada imali želju popiti kavicu, družiti se i fotografirati s Jolom, sada ćete imati priliku. Naime, uoči svog velikog koncerta ili bolje rečeno najvećeg tuluma u gradu te proslave 20 godina uspješne karijere, koji će se održati 12. listopada u zagrebačkoj Ciboni, jedan od najpopularnijih glazbenika Joško Čagalj – Jole priprema druženje za obožavatelje koje će, ne sumnjamo, proći u najveselijem mogućem tonu i dobroj atmosferi.

“Duša od papira” poznata je pjesma s kojom je Jole započeo svoju glazbenu karijeru i s kojom mnogi priželjkuju da otvori veliki koncert, no još uvijek ne želi otkriti koja će to pjesma biti jer želi iznenaditi svoju publiku. Već se godinama ulaznice za njegove koncerte rasprodaju diljem Hrvatske. Poznat po tome da zapali publiku u sekundi, Jole najavljuje veliki tulum u Ciboni i poziva sve da mu se pridruže 12. listopada u toj nezaboravnoj noći. Na velikom  koncertu karijere publika će imati priliku uživati uz najveće hitove kojima je oduševljavao svih ovih godina. Na pozornici će mu se pridružiti dugogodišnji prijatelji i suradnici, Jelena Rozga i Klapa Rišpet.

Druženje uoči koncerta održat će se na omiljenoj zagrebačkoj špici u Caffe Baru & Music Shopu Nova ploča u Bogovićevoj 5, 29. rujna 2018. s početkom u 12 sati. Budi dio priprema za najveći tulum u gradu, dođi se fotografirati s Jolom, a najsretniji će dobiti i ulaznice za koncert.

Ulaznice po cijeni od 100 kuna za parter te 120 kn za tribine možete kupiti na prodajnim mjestima Eventima kao i online na Eventim.hr.