‘Drugo lice Luce’ u zagrebačkom klubu Sax

by ruj 30, 2019Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Pod nazivom ‘Drugo lice Luce‘ priznata kantautorica mlađe generacije LUCE, 21.11. u zagrebačkom klubu Sax počastit će nas ekskluzivnom večeri na kojoj će izvesti nezaboravne pjesme najvećih soul diva.

Aretha Franklin, Nina Simone, Etta James, Dinah Washington, Dusty Springfield, Ella Fitzgerald samo su neke od glazbenih veličina čije će se pjesme naći na repertoaru mlade glazbenice koja je uz svoj autorski rukopis, javnost dojmila i jedinstvenim, impresivnim vokalom i interpretacijama i već tada su mnogi komentirali kako se u njezinom glasu osjeti soul..

Luce i sama ističe kako je još u ranoj mladosti postala štovateljica stvaralaštva soul diva. Ovaj koncert bit će nešto sasvim drugačije od onoga po čemu ju je javnost upoznala, ujedno njezin hommage ženama koje su ostavile dubok trag u glazbenoj povijesti.

‘Koncertom u Saxu dajem priliku ljudima da upoznaju moju drugu stranu osobnosti. Autorski najčešće stvaram melankolične pjesme, no energija soula je svakako dio mog karaktera. Oduvijek volim i slušam soul, odrasla sam uz takvu glazbu. Ova ideja posvete velikim imenima soula mi se već duže vrzmala po glavi i trebalo mi je vremena da uhvatim hrabrosti i upustim se u koštac s pjesmama koje su vokalno vrlo zahtjevne, ali volim izazove jer me tjeraju da prelazim neke svoje barijere u glavi. Nadam se da ću biti dorasla zadatku i uz pratnju svog sastava kojeg čine Filip Pavić, Marino Vinja, Vibor Čerič, Edi Grubišić, Lujo Parežanin i Mate Picukarić, na najbolji mogući način prezentirati publici soul klasike. Nestrpljiva sam i jako se veselim koncertu u Saxu gdje ću publici približiti jedno ‘drugo lice Luce’.

Uz bezvremenske kapitalne soul naslove poput ‘Something’s got a hold on me’, ‘Respect’, ‘Chain of Fools’, ‘Cry me a river’, ‘Rescue me’, ‘Feeling good’, ‘At last’, u Saxu nas 21.11. očekuje sjajna atmosfera i večer koju nipošto ne bi trebalo propustiti!

Ulaznice za ovu klupsku poslasticu u prodaju kreću u četvrtak 3. listopada u prostorijama kluba Sax/Palmotićeva 22/2, i to po early bird cijeni od 50 kuna, dok će na dan koncerta biti 60 kuna.