Podijeli objavu

Donosimo program događanja u klubu Kotač u drugoj polovici lipnja:

Stand up Showcase #1
Srijeda 27.06.2018., 21 – 03, ulaznice
Prvo Stand up Showcase izdanje okuplja pobjednike i miljenike publike u jednoj urnebesnoj večeri uz specijalne goste iz Lajnap ekipe – Aleksa Curać Šarića i Gorana Vugrineca Goca. Događaj će se zbog velikog interesa održati na pulskom Kaštelu na kojem ćete se uz nastupe čak osam komičara moći opustiti u ugodnoj atmosferi pod otvorenim nebom.

Inna Yard

Četvrtak 28.06.2018., 20 – 00, ulaz: slobodan.
Inna Yard je večer posvećena reggae glazbi, a održat će se u Kotačevom kutku dvorišta DC Rojc. U ugodnoj urbanoj atmosferi za selekciju glazbe zaduženi su: The Anunnaki Selector i Brada Selecta.

Proces #6: Zbeletron

Petak 29.06.2018., 20 – 04, ulaz: slobodan.
Šesti je mjesec najponosniji mjesec u LGBT+ zajednici, a ove će godine, nakon zagrebačke i splitske povorke, dugine boje ostaviti traga i na pulskoj klupskoj sceni. Na šestom izdanju Pocesa ugošćujemo zagrebački kolektiv Zbeletron. Uz glazbu i druženje osvrnut ćemo se na aktivizma, njihovo aktivističko djelovanje te spajanje aktivizma i zabave.

Lounge bar Kotač

20., 21., 23. i 30.06.2018., ulaz: slobodan.
Od srijede 20. lipnja u pogon kreće novi kotačić odnosno Lounge Kotač u dvorištu DC Rojc. Mjesto nove zabave svim posjetiteljima omogućit će da se neobavezno i u urbanom okruženju opuste i zabave uz dobru glazbu i društvo.