Podijeli objavu

Nakon pet uspješnih izdanja u zagrebačkoj Tvornici, yem. agencija 28. veljače svoje Rap Oscare po prvi puta dovodi u riječki Pogon Kulture pod nazivom Drito iz Pogona!

Zasad najavljena imena Reinkarnacija, Grše, Retfatlanta i DJ kolektiv Trepaj il krepaj, zanimljiv su presjek aktualne domaće rap/trap scene i obećavaju odličnu atmosferu na kakvu smo navikli u zagrebačkim izdanjima festivala.

Kao osječki kolektiv Retfatlanta pred riječku publiku dolaze treperi z++, Massimo Savage & Đi. Članovi Retfatlante dobro su poznati u rap/trap krugovima, a z++ je izdao jedno od najboljih prošlogodišnjih glazbenih ostvarenja, album 18++.

Za gengsta rep zadužen će biti Grše kojemu je ovo ujedno i prvi nastup u Rijeci. Na njegovom nastupu će ljubitelji tvrđeg zvuka doći na svoje jer Grše kroz ozbiljne, ali dosjetljive rime u svojim pjesama pararelno predstavlja dobru i lošu stranu ulice.

Treći najavljeni izvođači ujedno su i domaće snage, opatijski reperi Reinkarnacija. Kao što im samo ime kaže, briju na old school, underground zvuk kojim polako ali sigurno osvajaju scenu.

Tročlani DJ kolektiv iz Zagreba, Trepaj il krepaj bit će zaduženi za after party, a do sada su znanje brusili po mnogobrojnim klubovima i na regionalnim festivalima među kojima se EXIT i Sea Star ističu kao najveći.

Ulaznice su u pretprodaji od 27.1. kada će poznat biti i ostatak line-upa.

Službena prodajna mjesta:
Entrio.hr prodajna mjesta
Garica shop, Jedrarska ulica 8b Rijeka