„Dream of Life“ predstava o životu i djelu Patti Smith

by ruj 12, 2017Strana glazba, Vijesti

Tvrđave još jednom ove sezone daruju svoje članove Kluba prijatelja i to besplatnom predstavom „Dream of Life“, o životu i djelu Patti Smith. Izvedba će se održati u sklopu umjetničkog programa Strana B na Tvrđavi Barone, u subotu 16. rujna, s početkom u 21 sat. Predstava koja postupno prerasta u mini rock-koncert inspirirana je autobiografijom pjevačice: „Tek djeca“, i publici predstavlja Patti Smith u njenim počecima, u sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog stoljeća. Najveću rock pjesnikinju, kako je mnogi nazivaju, utjelovljuje Senka Bulić u pratnji banda.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava svoje gratis ulaznice mogu preuzeti u City Pointu (Don Krste Stošiča 1) do petka 15. rujna u 20 sati. Individualna članska iskaznica ostvaruje pravo na jednu ulaznicu, dok vlasnici obiteljskih članskih iskaznica ostvaruju pravo na dvije gratis ulaznice. Broj ulaznica je ograničen, stoga požurite po svoju!
Ukoliko već niste, u Klub se možete učlaniti na blagajnama šibenskih tvrđava, u City Pointu te preko online sustava Croatia tickets.