Dražen Zečić predstavlja novi spot!

by pro 26, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Dražen Zečić vjernoj publici predstavlja novi spot za pjesmu ‘Stari prijatelji se ne rastaju’ koja se nalazi na njegovom novom albumu ‘Ja te volio nisam’ koji je izašao prošli mjesec.

Nakon izlaska novog album ‘Ja te volio nisam’, Dražen Zečić predstavlja spot za pjesmu ‘Stari prijatelji se ne rastaju’. Samu pjesmu je publika odlično prihvatila na You Tubeu te je bilo odlučeno da se snimi i spot.

Uz nove kadrove ubačene su i snimke iz rasprodane ljubljanske Arene Stožice gdje je Dražen ovu pjesmu izveo uglas sa mnogobrojnom publikom. Režiju spota potpisuje Željko Petreš.

Najslušanije domaće pjesme na Deezeru

Novi album je odmah osvojio i publiku na Deezeru, po izlasku našao je svoje mjesto na playlistama korisnika pa se tako čak pet pjesama s ovog albuma nalazi u prvih 20 najslušanijih domaćih pjesama na Deezeru. Na osmom mjestu je pjesma ‘Ja te volio nisam’, na devetom ‘Da mi daju carstvo’, na 11. slijedi ‘Zaustavit ću vrijeme’, zatim na 12. ‘Stari prijatelji se ne rastaju’ te na 13. ‘Ne bi me izdala’.

Zečić potpisuje svu glazbu na svom novom albumu i šest tekstova, a od njega može imati velika očekivanja jer su sva njegova izdanja uvijek okrunjena barem zlatnom nakladom što ga čini najprodavanijim izvođačem zabavne glazbe. Od izlaska na tržište album je ušao na listu najprodavanijih.

Novi koncert Zečić zakazuje sa svojom publikom već na Božić, na otoku Viru, gdje će svoje hitove zapjevati na trgu. Termini za 2018. godinu mu se brzo pune, a nastupiti će diljem Hrvatske i Slovenije.