Home Vijesti Domaća glazba Draga nacijo, Psihomodo Pop ima novi singl – da nam ljeto ne bude totalna ‘Banana’!

Draga nacijo, Psihomodo Pop ima novi singl – da nam ljeto ne bude totalna ‘Banana’!

0
Draga nacijo, Psihomodo Pop ima novi singl – da nam ljeto ne bude totalna ‘Banana’!
Foto | Tomislav Jagar

Psihimodo Pop  predstavlja peti singl s aktualnog albuma “Digitalno nebo”, nedavno ovjenčanim i Porinom za najbolji album rock glazbe. Nakon već dobro poznatih hitova “Sve će biti u redu”“Ako želiš biti moja”, “Déjà vu” i “Digitalno nebo”, koje su vrlo brzo osvojile radijski eter, publiku i kritičare, Davor Gobac i njegovi Psihomodo Pop predstavljaju “Bananu”, novi singl prepun pozitivne energije da nam ljeto ne bude totalna ‘Banana’. 

“Banana” je zabavna, brza, surf-punk pjesma, idealna za ljeto pred nama, za koje se Gobac nada kako “neće bit totalna banana”, a pjesmu je opisao u svom prepoznatljivom stilu:

Novi singl grupe Psihomodo Pop s aktualnog albuma Digitalno nebo zove se “Banana”. To je u principu surferska pjesma napravljena na pankerski način. Jedna lijepa, brza i zabavna pjesma o friškom voću.” 

Foto | Goran Berović 

Osim Porina u kategoriji najboljeg rock albuma godine, Psihići su osvojili i Porin za najbolji video broj za naslovnu pjesmu ‘Digitalno nebo’ u režiji Radislava Jovanova Gonza“našeg Spielberga iz Novog Zagreba” kako ga opisuje Gobac, a o ekranizaciji novog singla dodaje: “Mislimo i snimiti spot di bumo surfali po Zagrebu.”