Podijeli objavu
Foto: Dino Ninković

Jučer je u velikoj dvorani kluba Boogaloo održan Mega 90’s party, s headlinerom Dr. Albanom i Ellom kao predgrupom.

Nakon što je prisutne zagrijao DJ Mlaky, oko 22:30, na pozornicu je izašla Ella, koja nas je, svojim nastupom i osobnošću, podsjetila zašto je bila dance kraljica devedesetih koje toliko volimo.

“Iza Ponoći”, “Deset Puta”, “Ponekad ludujem”, “Nađi mi ritam ludi” te Ellina interpretacija omiljenih hitova devedesetih, poput “Ja ti priznajem” i “Nisi me bio vrijedan ti”, rasplesali su i raspjevali sve prisutne.

Foto: Dino Ninković

Oko ponoći se na pozornici pojavio Dr. Alban te svoj nastup otvorio pjesmom “Let The Beat Go On”, u pratnji dviju plesačica koje su energično pratile njegov nastup.

“One Love”, “Sing Hallelujah” i neprikosnoveni hit “It’s My Life” praćeni su u glas. Alban se našalio s publikom da će mu oteti posao (koliko dobro pjevaju) te pozvao prisutne da svoje fotografije i video uratke s jučerašnjeg nastupa šalju na njegov Instagram profil. Nastup je, uz ovacije, završio ponovljenom izvedbom hita “It’s My Life”.

U moru pozitivnih vibracija, osoba koja je svakako zaokružila i održavala ovu večer u elementu bio je DJ Mlaky. Svojim odabirom najboljeg iz devedesetih odredio je ritam koji je publika s oduševljenjem prihvaćala.

Obilje dobre energije jučer je punilo Boogaloo, a svi prisutni doprinijeli su ovoj 90’s zabavi i učinili je nezaboravnom.