Doris Dragović u Biogradu na Moru, ne propustite veliki koncert 27.07.2017.!

by srp 24, 2017Domaća glazba, Koncerti

Nakon nezaboravnog nastupa u prepunom Arsenalu u Zadru, svi vi koji ste propustili taj izniman događaj, imate novu prigodu za koncertni spektakl ljeta!

Istinska glazbena diva Doris Dragović po prvi će puta nastupiti na bazenu „Ilirija“ u Biogradu na Moru, a koncert je najavljen za četvrtak 27.07.2017..

Svaki koncert jedinstvene Doris, posebna je i emotivna glazbena priča za koju se uvijek traži mjesto više. Publika svih generacija uživa u njenim izvedbama, a atmosfera koju stvara tijekom nastupa, tek su jedan od dokaza koliko je vole i poštuju.

Nakon Biograda, prigodu da uživate u glazbenim čarolijama Doris Dragović imate u Zagrebu u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 09.10.2017.. Koncerti u Lisinskom oduvijek su bili posebna inspiracija za Doris, pa ne sumnjamo kako će i ovoga puta biti drugačije.

27.07. Biograd, Bazen Ilirija
09.10.
Zagreb, koncertna dvorava Vatroslava Lisinskog

Jedan od čarobnih koncerata, onaj u Splitu, pretočen je u iznimno glazbeno izdanje, album Doris Live Spaladium Arena u izdanju Hit Recordsa.  Dvadeset devet pjesama, objedinjeno je na dva CD-a, te DVD-u sa snimkom ovog sjajnog koncerta. Album ‘Doris Live Spaladium Arena‘, možete nabaviti putem web shopa Hit Recordsawww.hitmusicbox.xom, te u digitalnom obliku putem iTunesa i Deezera.

Ne propustite večer uzajamne glazbene ljubavi, i noć o kojoj ćete zasigurno dugo pričati.

Koncert Doris Dragović na bazenu „Ilirija“ u Biogradu na Moru, četvrtak 27.07.2017. u 22h.

Ulaznice potražite putem sustava ticketshop, http://www.ticketshop.hr/hr/e/doris-dragovic-aquatic-beach-club/1314/


Foto: Zvonimir Ferina