„Dok odlaziš“ zastani i poslušaj novi singl Matea Pilata!

by kol 24, 2019Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Predivna ljubavna balada Matea Pilata „Dok odlaziš“ spremna je još jednom osvojiti srca vječnih romantičara, ali i svih onih koji će to tek postati.

Istoimeni singl Mateo će predstaviti i na ovogodišnjem festivalu dobrih vibracija – Aurea Festu u Požegi gdje će 30. kolovoza nastupiti s mnogobrojnim kolegama glazbenicima.

Mladi glazbenik nije mogao suspregnuti emocije kada je govorio o svom provjerenom timu i njihovoj odličnoj suradnji, ali ni činjenicu koliko je oduševljen sa samim video uratkom: „Zahvaljujući mom autorsko-producentskom timu ( Prajo-Kunštek-Popeskić ), ja još nisam otpjevao pjesmu u koju nisam bio zaljubljen već na prvo slušanje, pa tako i novi singl, “Dok odlaziš” ulazi u tu moju “kolekciju”. Svaki put tijekom snimanja obuzimale su me tako snažne emocije i držale me danima poslije. Teško mi je reci sto mi je bolje – tekst, glazba, aranžman, svirka…Osjećao sam se toliko dobro pjevajući je, kao kad obučete vrhunsko odijelo, krojeno po mjeri i bez milimetra pogreške. Bas sam uživao, iako je to vokalno poprilično zahtjevna pjesma, ali takve i volim. Mislim da će se svidjeti svima koji vole kvalitetnu modernu glazbu, a i mnogi će sigurno prepoznati vlastitu priču u njoj. Ljubavna je, naravno, govori o snažnoj ljubavi koja ne prestaje rastankom, ali pri tom smo , mislim, uspješno izbjegli patetiku. Pomalo me podsjeća na filmove Pedra Almodóvara – stalno na nekom rubu melodrame, ali istovremeno inteligentno, emotivno, čak pomalo i duhovito, prepuno lijepih slika.“

Za spot je zaslužan iznimno talentirani umjetnik Paolo Gentilini kojeg je radio u nekoj modernoj, skoro otkačenoj maniri, a Matea silno zanima kakav dojam će ostaviti na širi krug ljudi.

Osvrnuo se Mateo i na skorašnji nastup na Aurea Festu, ali i na to kako provodi ljeto: „Cijelo ljeto provodim radno, skoro bez dana stanke u svirkama, pa mi nastup na Aurea Festu dolazi poput lijepog izleta na kojem ću se družiti s frendovima i s užitkom uživo predstaviti ovu pjesmu. Baš se radujem, istinski.“

I mi se radujemo zajedno s Mateom da novi singl „Dok odlaziš“ pronađe put do publike kao i svaki dosad. Sigurni smo da će ljubitelji vrhunskog popa prepoznati poseban vokal koji Mateo posjeduje, ali i da će se zaljubiti u njegovu emotivnu izvedbu!