Podijeli objavu

Šibenčani će Novu godinu prema svemu sudeći dočekati na Poljani, i to ni manje ni više nego s već provjerenim bendom koji je doček 2015. godine učinio nezaboravnim. Šibenska gradska vlast i organizatori Adventure 2017. izgleda da su odlučili zaigrati na već provjerenu kartu, pa će tako bosanskohercegovački sastav Dubioza kolektiv još jednom raspametiti šibensku publiku u najluđoj noći u godini.

Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže sibenskiportal.rtl.hr, odluka da se doček Nove godine organizira na Poljani, a ne tradicionalno u Docu, donesena je kao svojevrstan oproštaj od Poljane kakvu Šibenčani poznaju, jer od iduće godine kreću radovi koji bi zauvijek trebali promijeniti njezin izgled.

Projekt vrijedan nešto više od 50,4 milijuna kuna

Podsjetimo, nakon završetka radova na rekonstrukciji sustava odvodnje i vodovodne mreže oko Poljane, konačno bi trebali početi radovi na izgradnji podzemne garaže s tri parkirne etaže i uređenje glavnog gradskog trga. Projekt vrijedan nešto više od 50,4 milijuna kuna bez PDV-a, trebao bi biti završen do sredine 2019. godine.

Zadnje novogodišnje slavlje na Poljani organizirano je za doček 2010. godine kada je pjevala grupa Magazin, a uz Dubiozu kolektiv, na stage bi se, kako za sada stvari stoje, mogao popeti i TBF, dok će reprizu Nove začiniti Neno Belan.