Podijeli objavu

Početak mjeseca kolovoza označava i početak ovotjedne lude zabave u Aurora klubu. Sve do nedjelje svaku večer primoštenska diskoteka nudi bogat i raznovrstan program.

U četvrtak će plesnim podijem odzvanjati zvukovi najvećih domaćih i stranih trash hitova, a uz kupljenu ulaznicu čekat će vas i piće dobrodošlice.

Centralni događaj tjedna sigurno je veliki koncert Petra Graše, koji će se održati u petak na vanjskoj terasi Aurora kluba. Bit će to ekskluzivni ovosezonski Grašin koncert, što znači da je trenutno najpopularniji hrvatski pjevač izabrao upravo primoštensku diskoteku za svoj jedini ljetni koncert u Dalmaciji. Ispod zvijezda na, posebno za ovu prigodu pripremljenom, audio-vizualnom ugođaju, Grašo će nam pripremiti još jedan koncert za pamćenje. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 100 kuna još do sutra mogu se nabaviti na svim Adriaticket prodajnim mjestima ili Adriaticket online servisu.

Zadnje dane vikenda Aurora nudi Pop Latino Night u subotu, te popularni Pjena Party u nedjelju, kad će se svi posjetitelji moći zabavljati na velikom bazenu uz puno pjene i najveće ljetne plesne hitove.

Vidimo se na plesnom podiju najbolje diskoteke na Jadranu – Aurora kluba!