Podijeli objavu

Na oduševljenje obožavatelja, legendarni producent DJ Shadow objavio je dvostruki studijski album „Our Pathetic Age“. Izdanje se sastoji od instrumentalnog i vokalno-instrumentalnog dijela, na kojem su gostovali Run The Jewels, Nas, Ghostface Killah i druga velika imena hip-hop glazbe. Hrvatska publika „Our Pathetic Age“ može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

„Our Pathetic Age“ donosi 23 pjesme proizašle iz producentovog iznimno produktivnog razdoblja te istražuje eksperimentalnu stranu hip-hopa i elektroničke glazbe. Prva polovica albuma sastoji se od 11 instrumentalnih pjesama, dok se u drugom dijelu nalaze vokalno-instrumentalne suradnje s nekim od najvećih hip-hop imena današnjice kao što su De La Soul, Run The Jewels i Nas.

„Neke od pjesama na ovom albumu inspirirane su ljudskom energijom, željom da shvatimo svijet i nepravdu koja nas okružuje. Unatoč naslovu, ovaj album je optimističan i poručuje da se i u najtežim razdobljima možemo osvrnuti na nešto dobro“, poručio je DJ Shadow.

Produkciju albuma potpisuje DJ Shadow, dok je za njegovu naslovnicu zaslužan Paul Insect, koji je s glazbenikom surađivao i na njegovim albumima „The Mountain Will Fall“ i „Outsider“. Album „The Mountain Will Fall“ DJ Shadow je objavio 2016. godine, a na njemu se našao singl „Nobody Speak“, koji je dospio na prvo mjesto Billboard Dance/Electronic ljestvice.