DJ Shadow objavio novi album „Our Pathetic Age“!

by stu 15, 2019Izdvojeno, Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Na oduševljenje obožavatelja, legendarni producent DJ Shadow objavio je dvostruki studijski album „Our Pathetic Age“. Izdanje se sastoji od instrumentalnog i vokalno-instrumentalnog dijela, na kojem su gostovali Run The Jewels, Nas, Ghostface Killah i druga velika imena hip-hop glazbe. Hrvatska publika „Our Pathetic Age“ može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

„Our Pathetic Age“ donosi 23 pjesme proizašle iz producentovog iznimno produktivnog razdoblja te istražuje eksperimentalnu stranu hip-hopa i elektroničke glazbe. Prva polovica albuma sastoji se od 11 instrumentalnih pjesama, dok se u drugom dijelu nalaze vokalno-instrumentalne suradnje s nekim od najvećih hip-hop imena današnjice kao što su De La Soul, Run The Jewels i Nas.

„Neke od pjesama na ovom albumu inspirirane su ljudskom energijom, željom da shvatimo svijet i nepravdu koja nas okružuje. Unatoč naslovu, ovaj album je optimističan i poručuje da se i u najtežim razdobljima možemo osvrnuti na nešto dobro“, poručio je DJ Shadow.

Produkciju albuma potpisuje DJ Shadow, dok je za njegovu naslovnicu zaslužan Paul Insect, koji je s glazbenikom surađivao i na njegovim albumima „The Mountain Will Fall“ i „Outsider“. Album „The Mountain Will Fall“ DJ Shadow je objavio 2016. godine, a na njemu se našao singl „Nobody Speak“, koji je dospio na prvo mjesto Billboard Dance/Electronic ljestvice.