DJ i producent Kameny spotom za pjesmu Problems najavio album prvijenac

by lis 9, 2020Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Tomislav Jelić, poznat mnogima kao DJ i producent Kameny, iza sebe ima bogatu glazbenu karijeru, a već nekoliko godina ostvaruje suradnje, prije svega s mladim vokalima, a potom i s nekim od najvećih glazbenih zvijezda u Hrvatskoj. Pri tome predstavlja nove pjesme ili remikseve postojećih hitova, a kojima želi hrvatsku pop glazbu odvesti i u klubove te približiti je mladim generacijama.

Njegove suradnje s imenima kao što su Nikola Marjanović, Iva Ćurić, Dora Vestić, Boris Štok i Barbara Dautović te remiksevi pjesama Kad smo se voljeli Vanne i Mijenja se vrijeme Nine Badrić osvajali su radijske etere diljem Hrvatske i regije, a svi njegovi uraci unatrag četiri godine, kao i oni koje ćemo po prvi puta čuti, naći će se na nadolazećem prvom studijskom albumu. Sadržavat će 8 objavljenih singlova, među kojima je i nova pjesma Problems za koju je glazbu napisao Daniel Hojsak na tekst Krysta Youngsa, dok su aranžman i produkciju radili Hojsak i Kameny. Videospot potpisuje mlada autorica Nevena Deljanin iz Beograda.

“Ovog proljeća i ljeta nakon remikseva za Boris Štoka i Nikolu Marjanovića završio sam i album i jako brzo će izaći u javnost. Sretan sam, prije svega zbog činjenice što su mlada imena, tada nedovoljno afirmirana, uspjela doći do svjetla reflektora, a potom i na sjajnim suradnjama s nevjerojatnim glazbenicima koje su me posebno veselile.”, rekao je Kameny, vlasnik izdavačke kuće Styx Production. Najavio je izlazak albuma prvijenca u studenom prvo na CD-u, a potom će biti objavljen i na vinilu. Za vizualni identitet, kao i fotografije Kamenog, zadužen je legendarni hrvatski grafički dizajner i fotograf Igor CC Kelčec s kojim surađuje još od 1997. godine.