Dino Merlin, Željko Joksimović i Jelena Rozga ovih blagdana u Dubrovniku

by pro 5, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Ne ostavljajte odluku o dočeku Nove godine za posljednji dan, već na vrijeme dogovorite s društvom mjesto koje nudi spektakularni ulazak u 2018.

Ponuda glazbenih gostovanja svrstava Dubrovnik na mapu najtraženijih mjesta za doček 2018. godine.

Najbolja zabava krenut će s koncertom Jelene Rozge 25.12. u najpoznatijem klubu u Dubrovniku, Culture Clubu Revelin. Jedna od najvećih ženskih glazbenih zvijezda zapjevat će mnoge hitove  poput ”Bižuterija”, ”Moderna žena”, ”Kraljica”, ali i svima poznate stare pjesme grupe Magazin. Više informacija potražite na stranici Culture Cluba Revelin

Predzadnji dan ove godine, 30. 12. rezerviran je za gostovanje Željka Joksimovića. ”Nije ljubav stvar”, ”Varnice”, ”Milimetar”, ”Žena za sva vremena” dio je pjesama koje će odjekivati Revelinom i Dubrovnikom na radost velikog broja publike koji će se tada naći u Dubrovniku.

“Klub kakav je Revelin nema u cijeloj Europi. Ambijent tvrđave, povijest tog mjesta i uvijek odlična atmosfera garantiraju nezaboravnu večer 30. prosinca u Dubrovniku”. Riječi su to Željka Joksimović.

Za doček Nove 2018. na Stradunu će nastupiti Dino Merlin. Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji ulazak u 2018. najavio je kao odličnu uvertiru u cijelu noć i program koji se nudi u Dubrovniku.

Exclusive Show održava se za doček Nove godine u Culture Clubu Revelin, koji će velikim produkcijskim glazbeno-scenskim programom uz akrobate i plesačice, te gostovanjem 4 poznata DJ-a, saksofonistom i virtuozom na bubnjevima pripremiti pravi spektakl kao i svakog dočeka u Dubrovniku. Omiljeno mjesto Dubrovčana, ali i svih gostiju tako postaje poprište najboljeg provoda u Novogodišnjoj noći – Exclusive Show 2018.

Vremena i mjesta je sve manje, stoga što prije se odlučite kuda za doček!