Dino Merlin na dubrovačkom Stradunu za doček Nove godine!

by ruj 15, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji, Dino Merlin, nastupit će na dubrovačkom Stradunu na dočeku Nove 2018. godine! Ta je informacija službeno potvrđena na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Festivalskoj palači u Dubrovniku koju su organizirali gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković,  zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i ravnateljica Dubrovačkih ljetnih igara Ivana Medo Bogdanović.

Najpoznatiji bosansko-hercegovački kantautor prošle je godine, prvi put u karijeri, održao spektakularni show na otvorenom za doček Nove godine na Trgu Bosne i Hercegovine u Sarajevu, na kojem se okupilo oko 100.000 ljudi. Tim je povijesnim događajem Dino Merlin oborio vlastiti rekord posjećenosti i zapečatio legendarni status u regiji, a taj je doček prema izvještajima medija iz regije proglašen najljepšim i najboljim na Balkanu!

Doček Nove godine na Stradunu tradicionalno je jedan od najznačajnijih dočeka u svijetu, a sudeći po dosadašnjem tijeku turneje “Hotel Nacional”, kojoj je prisustvovalo više od 600.000 posjetitelja diljem svijeta te vrhunskoj audio-vizualnoj produkciji i prepoznatljivom performansu jedinstvenog Dine Merlina, mnogobrojne posjetitelje kao i sve goste iz inozemstva koji će odabrati Stradun za doček Nove 2018. godine, očekuje izvrstan glazbeni-scenski događaj o kojem će se sigurno još dugo pisati i pričati!

Izuzetno mi je zadovoljstvo i čast svirati na kultnom Stradunu u Dubrovniku

Publika u Hrvatskoj sarajevskog je čarobnjaka u okviru turneje “Hotel Nacional” imala priliku vidjeti u rasprodanim dvoranama u Osijeku (Gradski vrt), Varaždinu (Arena Varaždin), Splitu (Spaladium Arena) i Areni Zagreb te proteklog ljeta u jednoj od najprestižnijih i najljepših koncertnih pozornica na Mediteranu – pulskoj Areni, koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

slika 620px

Ne skrivajući zadovoljstvo i ponos što će za najsjajniju noć u godini nastupiti na Stradunu, jednoj od top destinacija u svijetu, Dino je u video poruci izjavio: “Izuzetno mi je zadovoljstvo i čast svirati na kultnom Stradunu u Dubrovniku. Jedva čekam da vam se predstavim i da zajedno uđemo u Novu 2018. godinu. Vidimo se!”

Službeni Facebook event

Sve informacije o koncertima turneje “Hotel Nacional” mogu se pronaći na web stranici: www.dinomerlin.com