Dino Dvornik tribute bend oduševio zagrebački Metropolis

by ožu 26, 2023Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Ovu subotu je zagrebački Metropolis ugostio jedan od najboljih tribute bendova u Hrvatskoj – Dino Dvornik tribute band. Dino Dvornik je sasvim sigurno jedan od naših najboljih glazbenika ikada, a njegova glazba dan danas žari i pali glazbenom scenom, ali i klupskom. Stoga kada se ukaže prilika da tu glazbu slušate uživo, naravno da ju ne propuštate.

U Metropolisu je tako oko 22 sata počeo dvosatni koncert, za vrijeme kojeg je ovaj fantastičan tribute band izveo najbolje ono najbolje od Dvornika. Na set listi su se tako našli Jače manijače, Ella Ee, Misliš da sam blesav i brojni drugi hitovi.

Ono što se posebno istaknulo jest izvedba pjesma Rušila sam mostove od sna, koja je u originalu duet Dvornika i Josipe Lisac. Odličan Mario Huljev je tako otpjevao obje dionice, oponašajući Josipu Lisac – i to odlično.

Klub je bio pun, a ono što svakako moramo pohvaliti jest što je u pitanju jedan od rijetkih klubova u kojima se zaista ne puši. Pušenje je zabranjeno, osim u odvojenom dijelu s ventilacijom. Veliki plus je bio i taj što se garderoba nije naplaćivala, pa smo sigurni i da je zato ‘bakša’ onima koji su tamo radili bila ipak nešto veća negoli na drugim mjestima.
Sve u svemu, bio je ovo jedan odličan i energičan koncert, dostojan lika kao što je bio Dino Dvornik.