Podijeli objavu

Diana Krall uskoro nam donosi mnogo nove glazbe! Najavila je kako će predstaviti novi album “This Dream Of You”, a već sad možemo poslušati i u kojem smjeru album produkcijski i zvukovno putuje – prvi singl s albuma “How Deep Is The Ocean” je hrvatskoj publici dostupan u radijskom eteru te na digitalnim glazbenim servisima.

Autor pjesme je legendarni Irving Berlin, a pjesma je nastala ove godine u svibnju – popularnoj glazbenici pjesmu je pomogao producirati Al Schmit koji je tražio savršen balans kojom će je snimiti. Osim ove pjesme, na albumu će se pronaći još 11 novih pjesama koje je Krall radila u suradnji s dugogodišnjim kolegama, a oni su: John Clayton, Jeff Hamilton, Anthony Wilson te trio koji uz nju sačinjavaju Christian McBride i Russell Malone. Album će biti dostupan od 25. rujna, a dostupan je za prednaručivanje.

Diana Krall jedna je u povijesti uspjela imati osam albuma na Billboard Jazz Albums ljestvici, a ona sama vlasnica je pet Grammy nagrada. Osim toga, suradnje joj nikako nisu strani pojam – već do sad je surađivala i s Paulom McCartneyjem i Barbarom Streisand, a pamtimo i onu s Tonyjem Bennettom. Širom svijeta je prodala više od 15 milijuna albuma.