Podijeli objavu

Detourovci su nedavno najavili svoj najveći koncert u karijeri kojeg nam pripremaju 8.12.2018. u Domu sportova gdje će predstaviti svoj novi album ‘TourDetour’, a s nadolazećeg albuma stigao je i četvrti singl ‘Vikend’ kojim prizivaju ljeto i lude ljetne avanture!

‘Dogodila mi se pjesma u kojoj u prvi plan dolazi do izražaja plesni ritam, idealna zvučna kulisa nadolazećih ljetnih avantura. Vikend kao pojam, u mnogima budi najpozitivnije asocijacije i mami osmijeh na lice pa je tako i pjesma pokušala dočarati dijelić tog rasploženja uronjenog u nostalgičnu atmosferu završene ljubavne priče.’ – kaže Nenad Borgudan.

Kako izgleda ‘Vikend’ s Detourom na moru u kontrastu sa sporom dinamikom grada i zagrebačkim asfaltom, dočarao je redatelj Tomislav Brđanović, a veliku podršku u realizaciji pružila je TZ grada Supetra i sam grad Supetar.

U proteklih deset godina djelovanja na glazbenoj sceni Detourovci su se istaknuli svojim prepoznatljivim acoustic zvukom, osvojili nas svojim brojnim hitovima i sjajnim nastupima, a već sada možemo zaključiti kako će novi album uspješno naslijediti njihov nagrađivani ‘A što ak ja…’ što svojim dosezima, uspjesima i priznanjima potvrđuju dosadašnji singlovi ‘Zaljubila sam se’, ‘Biram’ i ‘Bez tebe’.

Novi zvuci upakirani u peti studijski album ‘TourDetour’ stižu nam na jesen, a uživo ih slušamo 8.12. u Domu sportova!

Early bird ulaznice po promotivnoj cijeni od 60 kn dostupne su do 21.6., a kasnije cijena ulaznica raste! Sve daljnje informacije o početku pretprodaje ulaznica i drugim detaljima vezanima uz koncert slijede uskoro, a do tad nas pratite na službenoj Facebook event stranici koncerta!