Detour i Pavel najavljuju duel hitova na koncertu povodom Dana prijatelja šibenskih tvrđava

by kol 12, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Dva prijateljska banda odmjerit će svoje najveće hitove na besplatnom koncertu povodom Dana kluba prijatelja šibenskih tvrđava. Koncert će započeti setom od četiri pjesme Pavela nakon kojih će Detour zasvirati svoje najveće hitove. Setovi će se izmjenjivati tijekom koncerta na veselje mnogobrojnih prijatelja šibenskih Tvrđava. Koncert koji će se održati u nedjelju, 13. kolovoza, na najljepšoj pozornici Jadrana isključivo za članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava – najavljuje se kao tulum ljeta!

Tvrđava kulture Šibenik ovim koncertom se želi zahvaliti na vjernosti svim članovima Kluba prijatelja, kao i zaželjeti veselu dobrodošlicu novim.

Ulaznica nema u slobodnoj prodaji pa ukoliko želite plesati na tulumu ljeta – učlanite se u Klub jer gratis ulaz na koncert ostvaruju članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava koji svoju ulaznicu, odnosno narukvicu s kojom će ući na koncert, preuzmu u City Pointu (Don Krste Stošića 1) uz predočenje valjane članske iskaznice.  

Članovi Kluba su do sada preuzeli dvije trećine ulaznica za koncert. Zbog velikog interesa City Point šibenskih tvrđava iznimno će raditi ovu nedjelju 13. kolovoza od 8 do 20 sati kako bi članovi i na dan koncerta mogli predići svoje besplatne ulaznice. – poručuju iz Tvrđave kulture Šibenik.

Individualna članska ostvaruje pravo na 1 ulaznicu za koncert, dok vlasnici obiteljskih članskih iskaznica ostvaruju pravo na dvije gratis ulaznice na koncert. Broj ulaznica za koncert je ograničen, stoga požurite po svoju! Učlaniti se možete na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone, u prostorima City Pointa te preko sustava Croatia Tickets.

Što su još organizatori pripremili za ovaj tulum ljeta, dođite i provjerite ovu nedjelju od 21 sat na PopOUT koncertu Detour i Pavela na Tvrđavi sv. Mihovila!

Video: facebook Tvrđava sv. Mihovila