Podijeli objavu

Planet na kojem živimo naš je Dom. Zaokupljeni poslom, brigama i financijskim problemima često zaboravljamo na tu činjenicu.

Živote mnogih životinjskih i biljnih vrsta ugrozili smo mi sami, a mnoge vrste bespovratno uništili. Ispada da je najveći nametnik na ovom planetu upravo čovjek.
Kad se Zemlja “naljuti”, dovoljno je da se malo jače zatrese i sve nas zajedno s našim gradovima i materijalnim dobrima otrese sa sebe poput buha.

Ne bi smjeli zanemariti činjenicu da nas planet nužno ne treba i svoj život može nastaviti bez ljudi dok mi ne možemo preživjeti bez Zemlje.
Ovo je pjesma koja govori o tome da upravo mi sami možemo mjenjati svijet nabolje.

“Pjesma govori o ekstremnim vremenskim uvjetima, prirodnim ekološkim katastrofama na Zemlji, i šalje pozitivnu poruku da je naš planet naš dom, kao i dom mnogim vrstama života. Upravo mi samo trebamo ga čuvati za nas, ali i za sve one koji dolaze.” – kaže Deni Kožić, kojeg možda najviše pamte kad je krajem 80-e plesao na vrhu nebodera glavnog zagrebačkog trga svirajući gitaru u spotu “Dobre vibracije” Jure Stublića i grupe Film.

Deni je svoj otisak ostavio je i u bendovima Pips, Chips & Videoclips te Psihomodo Pop, a zatim se odlučio započeti kao kantautor. 2014. godine objavio je svoj prvi singl “Nasukan”, koji su slušatelji, ali i glazbeni kritičari dočekali s pohvalama, do danas je izašlo još pet singlova, a sada nas vodi na novo glazbeno-vizualno putovanje.