David Temelkov i Miroslav Rus, dobitna kombinacija ovogodišnjeg CMC festivala

by svi 27, 2019CMC festival, Domaća glazba, Festivali, Nova izdanja, Vijesti

David Temelkov svoj put na glazbenoj sceni, gradi polako, ali prije svega sigurnim korakom. Kako i ne bi, kada je oko sebe okupio najbolju moguću ekipu, predvođenu hitmakerom Miroslavom Rusom.

Suradnja spomenutog dvojca, puno puta pokazala se dobitnom, a sudeći prema onome što su nam pripremili za ovo ljeto, uspjeh će se itekako ponoviti!

Za nešto manje od dva tjedna Vodice će ‘okupirati’ najpoznatija glazbena imena u sklopu CMC festivala, a upravo tamo biti će i David Temelkov, koji je prošle godine nastupio sa pjesmom ‘Balerina od stakla’.

Ovog lipnja, na poznatu festivalsku pozornicu, vraća se pjesmom Miroslava Rusa ‘Sve je prolazno osim tvoje ljubavi’.

‘CMC festival je svojom snagom i utjecajem postao jedan od vodećih glazbenih festivala, ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijeloj regiji. Biti na tom festivalu, postala je stvar prestiža i mi smo tu, naoružani mojom novom pjesmom u izvedbi impresivnog Davida Temelkova.
Pjesma je u ritmu ljeta i vjerujemo da će je ljudi prepoznati.’, kazao je Miroslav Rus.

Osim za nastup i predstavljanje nove pjesme, kao i druženje sa kolegama i obožavateljima, David će zajedno sa cijelom ekipom odlazak u Vodice, iskoristiti i za snimanje istoimenog video spota.

‘Ljeto i sunce nose vedrinu u svačiji život, pa se nadam da će i ova pjesma nekome razvedriti dan! Dragi moji uživajte u ljetu, odmorite se, pjevajte i zabavite se, jer i ljeto je prolazno..

Sve je prolazno osim ljubavi, zar ne?
Drago mi je da je CMC Festival ponovo moja destinacija za početak ljeta, jer je najava za dobru zabavu! Jedva čekam zakoračiti na scenu i zapjevati svoju novu pjesmu.’, istaknuo je David Temelkov

Sve navedeno, ali i još puno toga, što nećemo otkrivati, jedna je lijepa glazbena pozivnica za nezaboravan vikend na CMC festivalu, od 07. do 09.06.2019. u Vodicama!

Zaokružite datum na svojim kalendarima, zagrijte glasnice i naoružajte se odličnim raspoloženjem, jer je to jedino što će vam trebati da ljeto započnete na najbolji mogući način.