Podijeli objavu

Jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a, house legenda i dobitnik Grammyja David Morales vraća se nakon tri godine u zagrebački klub Boogaloo. Valentinovo se može provesti na razne načine, ali uz ovog ljubimca domaće publike dobar party je zagarantiran do ranog jutra. Prije njega ekipu će u petak, 14. veljače zagrijati DJ Frx. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 90 kuna i može se kupiti ih Boogaloou, Dirty Old Shopu, Rockmarku ili putem sustava Entrio. Na ulazu će koštati 120 kuna ako ih ostane.

David Morales je Njujorčanin portorikanskog porijekla koji u 58. godini života predstavlja istinsku ikonu elektroničke glazbe. Zanat je počeo peći još ranih 80-ih nastupajući u legendarnim klubovima Loft i Paradise Garage. Uskoro će se proslaviti remiksima za imena kao što su Mariah Carey, Aretha Franklin, Michael Jackson, Janet Jackson, Eric Clapton, Seal, Pet Shop Boys, U2, Donna Summer, Whitney Houston i Jamiroquai, a osnivač je i Def Mix Productionsa u kojem je blisko surađivao s Frankie Knucklesom.

Solo producentsku karijeru započeo je 1993. albumom “The Program”, dok je pet godina kasnije izbacio vjerojatno svoj najvažniji singl “Needin’ U”. Poznat je i po 16-satnim setovima “La Vie en Stereo” koje je održavao jednom mjesečno čak devet godina u svom klubu Stereo u Montrealu.