Podijeli objavu

Nakon zajedničkog debija odličnim singlom ‘Sve što želim’, energični dvojac Darius i Laura Mjeda ponovno, prvi dan ljeta obilježavaju novom pjesmom.

‘Sreća je u nama’ nastavak je spomenute suradnje kojom su osvojili radijski eter, te oduševili slušatelje. Da su ovoga puta odlučili ljestvicu podignuti još više, imate prigodu uvjeriti se slušanjem uvodih ritmova novog singla.

‘Baza nastanka ove pjesme je elektro pop, čime je dan naglasak na modernosti i energičnosti, a sve skupa nosi crtu svjetske produkcije, što će zasigurno osvježiti ljeto pred nama.’, istaknuo je Darius.

Simpatična Laura, izuzetnog vokala, potpisuje tekst, dok je Darius pravim imenom Dario Sliško, zaslužan za glazbu i produkciju, a aranžman je plod suradnje sa Tomislavom Horvatinovićem iz NEXUS produkcije.

‘Kada surađujete s Dariusom, inspiracije vam nikada ne nedostaje. Kada čujete glazbu koju složi, riječi teksta slažu vam se same od sebe. Tako je bilo i ovoga puta, i moram priznati da sam ponovno uživala. Nadam se kako će se i ova pjesma svidjeti slušateljima.’, poručila je Laura.