Dani’el predstavlja singl pod nazivom ‘Sheep’

Podijeli objavu

S predstojećeg albuma “The Soul Has No Gender” pod nazivom Sheep (ACT II) i podnaslovom Belteshaazar’s Rising, Dani’el predstavlja drugi videospot. Radi se o umjetničko – konceptualnom projektu od ukupno sedam video spotova.

U njima se tematizira borba protiv pripadnosti jednom nacionalnom identitetu i religiji. U ovom slučaju, fiktivno se dodaje i rodni identitet kao društveno, kulturološki konstruirana uloga muškarca i žene.

Pjesma Sheep predstavlja nastavak priče koju je Dani’el započeo prvim singlom “Look At Me”, dok je novi singl “But You” ovih dana premijerno pušten u eter hrvatskog radija i koji bi trebao biti prikazan kao četvrti video spot a može se čuti na svim digitalnim platformama.

“Sheep smo snimali prošle godine u okolici Zagreba i najdraži mi je video spot s albuma. Skakutajući po snijegu u gaćama i potkošulji, dok je temperatura negdje oko nule, jako dobro sam se zabavio. Što će se dalje događati u priči, gledatelji će moći vidjeti u sljedećim nastavcima.” – kaže, Dani’el.

Album “The Soul Has No Gender” izlazi 26. siječnja.