Đani Stipaničev objavio je novi dugoočekivani album naslovljen ‘Bajke’!

by lis 25, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Izlazak albuma najavljen je odličnim singlom ‘Crna točka’ za koji je snimljen prateći video spot. Za snimanje ovog videa odabrana su dva prekrasna, bajkovita dvorca: dvorac Sovinjak (Bedekovčina) i dvorac Oršić (Gornja Stubica) koji se lijepo uklapaju uz odabrani naziv novog albuma – Bajke.

”Bajke” su napokon ugledale svjetlo dana što je posebno dobra vijest za brojne, već pomalo nestrpljive, poklonike Đanija Stipaničeva!

Album ‘Bajke’ realiziran je u suradnji s prestižnim autorom Nenadom Ninčevićem i njegovim autorskim timom, a snimljen u DeciBel studiju. Mastering potpisuje Igor Ivanović, a fotografije djelo su legendarne Mare Milin. To je šesti album Đanija Stipaničeva koji je baš kao i svi dosadašnji objavljen za Dancing Bear. Nazvan je prema istoimenom prethodno objavljenom singlu kojim je najavio novi glazbeni zaokret prema čvršćem, ali i dalje radiofoničnom popu što se pokazalo kao odličan potez. Album ‘Bajke’ donosi niz sjajnih, ranije objavljenih hit singlova: Bajke, Laž, Pet slova, Slušam more, Čovik s dušom maestrala, Dobrodošla, Otmjeni prosjaci te novih Ako nam ljubav preživi noć (duet s Renatom Sabljak), Budi nevjerna i aktualni singl Crna točka za koje vjerujemo da će baš kao i već dosad objavljeni s lakoćom osvojiti eter i srca slušatelja.