Samo je nekoliko dana ostalo do cjelovečernjeg plesnog događaja!

by lis 18, 2017Koncerti, Strana glazba, Vijesti

Parov Stelar nedavnim je spektakularnim koncertom oduševio zagrebačku publiku u Domu sportova, a turneja ‘The Burning Spider Tour’ na kojoj promoviraju novi album ‘The Burning Spider’ nastavlja se u susjednoj Ljubljani i poziva da još jednom budete dio ovog electro swing spektakla!

Pionirima electro swinga Parov Stelaru na najboljoj ovogodišnjoj jesenskoj zabavi 21. listopada pridružit će se i Manouche koji na pozornicu stižu odmah nakon Mikea Valea!

Marcus Füreder poznatiji je kao PAROV STELAR i najuspješniji je austrijski producent s područja elektronske glazbe koji uvijek iznova privlači ljubitelje elektronske glazbe te puni dvorane i stadione diljem svijeta. Zajedno s popratnom skupinom glazbenika i bogatim vizualnim programom svaki put iznova garantiraju nam spektakularan doživljaj i koncert za pamćenje!

Parov Stelar nosi titulu pionira ‘Elektro Swinga’, a postali su jedan od najtraženijih elektro swing skupina u svijetu! U svojoj dosadašnjoj karijeri surađivali su s Tonyem Bennetom & Lady Gagom, Lanom Del Rey, Bryanom Ferryijem i DJ Umekom i s brojnim drugim velikim glazbenim imenima.

Manouche

Foto: Primož Dolničar

Njihova je glazba puna humora, zaraznih melodija, laganih tekstova popraćenih intervencijama divljih gitara te prodornih truba zajedno začinjenih energičnim i maštovitim plesnim ritmovima.

Skupinu su 2011. godine osnovali autor, pjevač i gitarist Robert Pikl te producent i DJ Marco Grabber, a uskoro su im se pridružili harmonikašica i pjevačica Petra Trobec, trubač Luka Ipavec i basist Krešimir Tomec.

Nastupi u Sloveniji, Švicarskoj i Njemačkoj

Nakon izlaska drugog albuma nastupali su širom Slovenije te u klubovima u Švicarskoj i Njemačkoj gdje su ih zapazili i izvođači uspješne kompilacije ‘Electro Swing Revolution’ iz Berlina!

Mike Vale

U studiju je surađivao s legendom Roger ‘The S Man’ Sanchez te nekoliko puta s DJ Umekom koji je ujedno i njegov najbolji prijatelj. Njegovi su se DJ setovi mogli čuti u najpoznatijim hramovima elektronske glazbe od Ultra Europe Festivala do londonskog kluba ‘Ministry of sound’, a poznat je ljubiteljima elektronske glazbe od Miamija pa do Ibize. Godine 2014. zajedno s DJ Umekom zasjeo je na prvo mjesto prestižne tech-house ljestvice ‘Beatport’ s remixom ‘Exceeder’, a odličnih rangiranja na ljestvici je bilo toliko da ih je Mike prestao brojati.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme