Damir Kedžo uoči zagrebačkog koncerta objavio pravi ljetni hit “Tajna mojih pobjeda”

by srp 9, 2024Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Nije tajna kako Damir Kedžo, jedan od najpoznatijih vokalista i interpretatora na regionalnoj glazbenoj sceni, sprema posebno iznenađenje za svoju publiku. Ususret njegovom 37. rođendanu, novi singl “Tajna mojih pobjeda” miriše na pravi ljetni hit uz zaraznu energiju i plesni ritam.

Tekst i glazbu za “Tajnu mojih pobjeda” potpisuje talentirani kompozitor Saša Dragić, čiji se rad prepoznaje kao sinonim za kvalitetnu glazbu i emotivne tekstove. Aranžman i produkciju singla potpisuju Enes Tvrtković i Darko Dimitrov koji imaju dugogodišnje iskustvo u glazbenoj industriji te su surađivali s brojnim glazbenim imenima na svjetskoj i regionalnoj estradnoj sceni.

Live izvedbu pjesme publika može čuti već 25.05. na velikom zagrebačkom koncertu u Johannu Francku.

Osim što je “Tajna mojih pobjeda” prava ljetna poslastica za sve ljubitelje glazbe, svojom autentičnošću i izražajnošću, Damir Kedžo obećava kako će ova pjesma biti samo početak uzbudljivog glazbenog putovanja koje će zadovoljiti različite glazbene ukuse publike širom regije.

“Iznimna mi je čast bila surađivati sa Sašom, Enesom i Darkom na ovoj pjesmi, dogodila se super sinergija, nova svježina i “novi sound” gdje u emociji uvijek ostajem vjeran sebi. Radujem se vidjeti rasplesanu publiku 25.05. u Johann Francku na zagrebačkom koncertu gdje ćemo pjesmu po prvi puta izvesti uživo!„

Pjesma je dostupna na svim digitalnim platformama