Dame biraju domaću i stranu glazbu uz isklesana tijela i brojne pogodnosti ovu subotu u Revelinu

by pro 6, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Strana glazba, Vijesti

Vrijeme je da blagdanski maraton zabava starta! Revelin ove subote nudi jedinstven doživljaj zabave svim damama, ali ni muškarci neće proći ništa gore jer na red dolazi “Girl’s Night powered by Jagermeister”.

Najbolje su zabave tamo gdje su lijepe žene, a kako ide jedna poznata pjesma “Kada žene tulumare, pjevaju se pjesme stare!”, stoga drage dame, ovu subotu 16. prosinca okupite svoju žensku posadu i zaplovite u Revelin na party koji je kao stvoren po vašoj mjeri! Besplatan ulaz, besplatno piće dobrodošlice, specijalne cijene pića, dio su ponude i programa. Naši “vatrogasci iz šanka” za vas pripremaju poseban spoj vatre i isklesanih tijela. To se ne propušta!

Posebne cijene pića

Muški dio publike svakako će privući lijepe žene, ali i poseban plesni spektakl plesačica i akrobatkinje na obruču, koji će svojim senzualnim plesnom i zanosnim tijelom svu pažnju privući na sebe. Bit će ovo pravi raj za muške oči.

Tu su i posebne cijene pića, jer ”Happy Hour” od 23-01 nudi ultra niske cijene boca, a lijepe hostese Jagermeistera dijelit će i epruvete koje morate kušati!