Dalmatino se vratio u Rijeku: Oduševili publiku dvosatnim koncertom

by kol 31, 2022Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Nakon dugo vremena, Dalmatino se vratio u Rijeku. Nastupali su u samom centru grada, na Gatu Karoline Riječke, koji je bio prepun ljudi. Sam koncert je započeo oko 21 h, kako je bilo najavljeno, ali uz zagrijavanje s predgrupom Cukar & Caffe band. Njihov nastup je trajao oko sat i pol, a onda se na pozornicu napokon popeo i Dalmatino.

Dalmatino je na pozornici bio oko dva sata, što je samo po sebi impresivno, ali ni to nije bilo dovoljno riječkoj publici, pa je tako bio i bis. Za vrijeme koncerta su izveli 24 pjesme, od onih manje poznatih, kao što su Moja Jube, Moran Biti Jak ili Gospe od Cukra, pa do onih koje znaju apsolutno svi – Dvi Sestre Blizanke, Ditelina s Četiri Lista, Refužo ili Prosjak i Sin.

Komunikacija benda s publikom je naravno bila odlična, no po tome je Dalmatino već dobro poznat. Uz kratke najave pjesama i puno emocije, Dalmatino je uspio u potpunosti osvojiti riječku publiku. Atmosfera je bila takva da su djevojke (i momci) bili na ramenima u nekoliko navrata, kidale su se majice u prvim redovima, a bile su zapaljene i dvije baklje pri samom kraju koncerta.

Dalmatino je još jednom pokazao zašto je i dalje favorit publike, nakon svih ovih godina.