Culture Club Revelin izabran za najbolji veliki klub u 2017.

by stu 22, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Vijesti

Dodjela glazbenih nagrada Ambasador 2017. održana je u utorak, 21. studenog u Zagrebu. Revelin se ove godine zasluženo okrunio titulom najboljeg velikog kluba. Odlična je ovo najava za svjetski izbor top 100 klubova u kojem bi se Revelin opet trebao naći.

Glazbena nagrada Ambasador prestižan je izbor na elektronskoj sceni i pokretač glazbenog stvaralaštva i projekata. Autori i programi koji su 12 mjeseci vrijedno radili, promovirali scenu i ulagali u nju nominirani su i nagrađeni za svoj trud. Revelin se istaknuo kao jedan od vodećih svjetskih promotora elektronske glazbe, pa ova nagrada ne čudi. U izboru su osim stručnog povjerenstva bili uključeni i online glasovi, te se tako podrška publike i struke ujedinila u dodjeli nagrade Revelinu.

“Culture Club Revelin opravdao je odličan ljetni program u 2017. godini, koji je po mnogima bio najbolji ljetni program do sada. Zahvalio bih se cijelom timu koji je zaslužan da Revelin iz godine u godinu raste i ima podršku struke i publike. Drago nam je da još jednu nagradu donosimo u Dubrovnik i da svojim radom stvaramo nove trendove u glazbenom svijetu.” izjavio je PR Manager Cluba Revelin Marko Plavčić

Revelin nastavlja sa svojim inovativnim promocijama i pogodnostima i za zimski dio godine, stoga budite brzi i nagradite sebe, te proslavimo zajedno ovaj vikend još jednu Revelinovu nagradu.