Podijeli objavu

Prava kubanska atmosfera zavladati će večeras u Zagrebu!

Spremite se za eksploziju vrućih tropskih ritmova, puuuno plesa i fantastičnih koktela i nevjerojatnu, ludu atmosferu Južne Amerike!

Najveći klupski salsa partiji kreću u novu sezonu i otvaraju vrata za sve poklonike energične plesne zabave. Obucite plesne cipelice i zaplešite mambo, bachatu, merengue, kizombu, cumbiju, chachacha i uđite u atraktivnu plesnu kubansku večer i to u sred Zagreba. Poseban rasplesani ambijent uz odličnu energiju Cubisma i osvježavajuće koktele prebaciti će vas u pravu kubansku zabavu.

Salsa partiji u Metropolis clubu iz godine u godinu privlače sve više poklonika ovih vrućih ritmova, a za sam početak sezone otvorili su svoja vrata u čarobne večeri latino-američkih plesova i ostaloj publici.

Najviše salsa plesača je i izašlo ovih plesnih večeri, a ovoga puta produžili su ljetni ugođaj u Zagrebu i doveli majstore ritma band Cubismo.

Apsolutni kraljevi ritma Cubismo napravit će pravu atmosferu kubanskih ulica na kojima se pleše dan i noć. Najnagrađivaniji hrvatski band okićen sa 21 Porina, već samom pojavom na sceni zovu na ples i rade ludu atmosferu, a svi znamo kad Cubismo krene stajanja nema. Vrući ritmovi rasplesali su na zadnjem njihovom nastupu u Metropolis clubu mnogobrojne posjetitelje, a silna energije i odlična svirka otkočila je i one koji su došli samo ih pogledati. Plesalo se na svim punktovima kluba, a ovoga puta plesno latino groznica seli u ambijent egzotične Havane.

Posebna večer upotpuniti će DJ-i iz Hrvatske i inozemstva, a ukoliko imate kočnice u ples će vas malo pogurati i taxi plesači nakon kojih ćete se i sami gibati do rane zore.
Kakav je to tropski ugođaj bez koktela? Da bi se potpuno prebacili u latino američku klimu osigurani su i posebni plesni kokteli nazvani upravo po najpopularnijim latino plesovima (Salsa, Bachata i Kizomba) kao pravo osvježenje nakon plesa i to po promo cijenama od samo 20 kuna!

Nemojte pospremati još ljetne krpice, zagrnite se žarkim bojama i krenite u atmosferu beskrajnog ljeta i dobre zabave rasplesanih kubanskih ulica.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna nabavite na dan koncerta na ulazu kluba!